Regnskap - Firda Revisjon & Rådgivning

Firda Revisjon & Rådgivning er din foretrukne partner for alle dine økonomi- og regnskapsbehov. Vår inngående kunnskap om regionen, kombinert med vår ekspertise, sikrer at vi forstår de unike behovene og utfordringene du og din bedrift står overfor.

Våre Regnskapstjenester

Kartlegging av Forretningsmodellen

Vår førsteprioritet er å forstå din virksomhet. Med våre høyt kvalifiserte og dedikerte fagspesialister, tilbyr vi inngående konsultasjoner for å kartlegge og optimalisere din forretningsmodell, sørge for at den er bærekraftig, lønnsom og klar for fremtiden.

Et Nesten Papirløst Regnskap

Hvem vil ikke spare tid og redusere kloden vår sitt papiravfall? Med vår løsning kommer du så nær et papirløst regnskap som teknologien tillater. Ikke bare er dette miljøvennlig, men det betyr også raskere, enklere og mer effektiv regnskapsføring for deg.

Komplett ERP- og Regnskapssystem

Glem de dagene med fragmenterte systemer og ineffektive arbeidsflyter. Med PowerOffice får du et komplett ERP- og regnskapssystem i skyen. Jobb smartere, tilpass din arbeidsflyt, og automatiser prosesser for en sømløs regnskapserfaring.

Moderne Teknologi i Skyen

Ingen liker å henge etter når det kommer til teknologi, spesielt ikke i en så viktig sektor som regnskap. Hos Firda Revisjon & Rådgivning er vi stolte av å benytte oss av skybaserte programmer som gir deg som kunde en sømløs, heldigital opplevelse.